chris rock a glumit despre palma primită de la will smith - ”mi-am recuperat cea mai mare parte a auzului”

Chris Rock a glumit despre incidentul de la premiile Oscar de anul acesta, unde comediantul a fost lovit de actorul Will Smith în fața a milioane de oameni. Actorul a adus vorba despre palmă în timpul unui show de Stand-up Comedy din Londra. 

Comediantul în vârstă de 57 de ani s-a folosit de umor pentru a vorbi despre incidentul care a marcat o lume întreagă. În timpul unui Stand-up organizat joi la Royal Albert Hall din Londra, actorul a vorbit pe scurt despre efectele de durată lăsate de Smith la Premiile Academiei 2022, din martie.

„Sunt în regulă, dacă se întreabă cineva. Mi-am recuperat cea mai mare parte a auzului. Nu vă așteptați să vorbesc despre asta. Voi vorbi la un moment dat”, a spus Chris Rock, sugerând că va oferi mai multe detalii pentru o patformă de streaming, potrivit publicației britanice The Telegraph. „Biletele voastre sunt scumpe, dar nu chiat atât de scumpe”, a continuat actorul să glumească, scrie filmnow.ro

Will Smith a fost protagonistul unui incident care a captat atenția lumii întregi pe scena galei premiilor Oscar 2022. Actorul american l-a pălmuit pe prezentatorul Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă despre tunsoarea soției sale, Jada Pinkett Smith. Deși inițial lumea a crezut că momentul a fost parte din scenariu, Smith, nervos, s-a întors la locul lui din public și a strigat: „Să nu mai aud numele soției mele din gura ta”, notează Variety.

La doar câteva minute după ce a urcat pe scenă și l-a lovit pe Rock, Smith a câștigat primul său premiu al Academiei pentru interpretarea lui Richard Williams, tatăl campioanelor de tenis Venus și Serena Williams, în „King Richard”.

Acceptând trofeul, Smith și-a cerut scuze în lacrimi pentru izbucnirea lui emoțională, spunând: „Vreau să-mi cer scuze Academiei, vreau să-mi cer scuze tuturor colegilor mei nominalizați. Acesta este un moment frumos. Richard Williams a fost un apărător feroce al familiei sale”, a spus Smith. El a continuat: „Sunt chemat în viața mea să iubesc oamenii și să îi protejez”. „Arta imită viața. Arăt ca tatăl nebun. Dar dragostea te aduce în stare să faci lucruri nebune”.

Organizatorii premiilor Oscar că i-au cerut lui Will Smith să părăsească evenimentul după ce l-a pălmuit pe Chris Rock

Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice, organizația care oferă premiile Oscar, a dezvăluit că i-a cerut actorului din „King Richard” să părăsească evenimentul după cele întâmplate, dar acesta a refuzat.

„Deşi dorim să precizăm că domnul Smith a fost rugat să părăsească ceremonia şi el a refuzat, recunoaştem, de asemenea, că am fi putut gestiona altfel situaţia”, a scris într-un comunicat Academia Americană de Arte şi Ştiinţe Cinematografice, conform Agerpres.

Consiliul de administraţie al Academiei „a deschis o procedură disciplinară împotriva lui Will Smith pentru încălcări ale politicilor Academiei, care includ contact fizic inadecvat, comportament abuziv sau periculos şi compromiterea integrităţii Academiei”, se arată în comunicat.

Ultima oră

Comentariul meu