video sibiul revine în liga 1 - fc hermannstadt promovează după un an petrecut în liga secundă

FC Hermannstadt revine în liga 1 după un sezon petrecut în eșalonul secund. Sibienii au promovat direct de pe locul doi, grație remizei de duminică de la Mediaș cu Steaua.

Peste 3.000 de spectatori au asistat la meciul de duminică. În tribuna oficială au luat loc și Astrid Fodor, primarul Sibiului, alături de Daniela Cîmpean, președinta Consilului Judetean Sibiu și Adrian Bibu, administratorul public al județului.

CITIȚI ȘI: VIDEO – FOTO Imagini unice după promovarea FC Hermannstadt – Jucătorii au dansat pe teren alături de sute de fani

FC Hermannstadt avea nevoie de un punct la meciul cu Steaua, ca să fie sigură că promovează direct în prima ligă.
Sibienii au jucat bine și au dominat partida disputată duminică după amiază la Mediaș. Jucătorii lui Măldărășanu și-au creat mai multe ocazii de gol, dar primul mitan s-a încheiat cu scorul de 0-0.
Repriza a doua a fost și ea controlată de gruparea din Sibiu. Impulsionați și de vestea că U Cluj este condusă la Chiajna, fotbaliștii sibieni a atacat și mai mult buturile steliștilor.

YouTube video

Petrisor Petrescu putea aduce victoria Sibiului, dar a irosit un penalty în minutul 83. VIDEO AICI

YouTube video

S-a terminat 0-0 , iar în urma acestui rezultat, FC Hermannstadt și-a asigurat promovarea, revenind astfel în prima ligă, după un sezon petrecut în eșalonul secund.

Ultima oră

Comentariul meu