meciul promovării pentru fc hermannstadt - sibiul are nevoie duminică de un egal cu steaua

FC Hermannstadt joacă duminică la Mediaș cu Steaua București în ultima rundă a play-off-ului Ligii 2. Sibiul are nevoie de cel puțin un egal pentru a promova în liga 1. Meciul se dispută de la ora 16.00.

În meciul tur, sibienii s-au impus cu scorul de 4-1 în deplasare, pe Stadionul Ghencea din București. Pentru această confruntare, din lotul FC Hermannstadt vor absenta mijlocașii Călin Popescu și Silviu Balaure, ambii accidentați, iar Petrișor Petrescu și Baba Alhassan sunt incerți. Un scor egal sau o victorie în acest meci ar asigura promovarea directă în Liga 1, de pe primele două locuri în clasamentul Ligii 2, pentru FC Hermannstadt.
,,Întotdeauna am spus că meciul următor este cel mai important. Meciul cu Steaua este cel în care vom lupta cu promovarea pe masă, iar astfel încărcătura mentală pe care o impune partida este una foarte mare. Jucăm împotriva unei echipe foarte bune, chiar dacă a anunțat mai multe absențe din lot. Aceste meciuri, contra unor echipe cu jucători indisponibili, sunt cele mai periculoase. Noi trebuie să ne vedem de treabă și să ne atingem obiectivul – cele 3 puncte și implicit promovarea în Liga 1.”, a declarat Marius Măldărășanu, antrenor principal la FC Hermannstadt.

Ultima oră

Comentariul meu