joyson safety systems - 17 ani pe piața sibiană

Joyson Safety Systems, înființată prin fuziunea Key Safety Systems și Takata, este un lider global în siguranța mobilității, furnizând componente, sisteme și tehnologie esențiale pentru siguranța piețelor auto și non-auto, cu 50.000 de angajați în 65 de locații din 25 de țări. Una dintre locații este situată în Sibiu, Zona Industrială Vest, de peste 17 ani.

Joyson Safety Systems (JSS) Sibiu produce sisteme de siguranță (perne de airbag) pentru industria auto și funcționează în Sibiu, în aceeași locație – Zona Industrială de Vest, din anul 2005. Fiind unul dintre cei mai importanți producători de sisteme de siguranță auto din lume, JSS înregistrează vânzări anuale de aproximativ 4,8 miliarde de euro la nivel mondial.

În calitate de partener strategic de încredere în industria auto globală, Joyson Safety Systems oferă soluții de siguranță pentru mobilitate care includ volane, airbag-uri, centuri de siguranță, componente tehnice din plastic, sisteme de siguranță și senzori avansați.

Lucrăm împreună pentru a deveni O SINGURĂ ECHIPĂ – O SINGURĂ JOYSON” 

În toți acești ani, pentru Joyson Safety Systems Sibiu, evoluția proceselor a însemnat și dezvoltarea competențelor angajaților, resursa umană fiind elementul cheie al succesului. În acest moment, JSS are patru generații care lucrează sub același acoperiș, care cu greu ar putea fi și mai diferite: „baby boomers” și generațiile X, Y și Z. „Provocarea momentului este să identificăm ce valori și așteptări aduc cu ei și să le încorporăm în afacerile noastre zilnice”.

„Alături de automatizarea proceselor și îmbunătățirea continuă, a ne reinventa, a găsi noi modalități în crearea un climat propice pentru lucrul în echipă și a coopera în vederea atingerii obiectivelor comune vor constitui, în viitorul apropiat, centrul activității noastre. Doar în acest mod vom putea înainta cu pași siguri și depăși provocările care ne așteaptă în viitor”, potrivit Joyson Safety Systems.

Progresul va fi măsurat prin capacitatea de a susține valorile de bază și viziunea organizației la nivel global, adică aceea de a deveni un tot unitar „O SINGURĂ ECHIPĂ – O SINGURĂ JOYSON”.

 

Ultima oră

Comentariul meu