cristian roman, fost prefect de sibiu, după demiterea de la ministerul investițiilor: ”a fost o decizie politică”

Cristian Roman, fost prefect al județului Sibiu și manager al Spitalului de Pneumoftiziologie a ocupat în ultimele 15 luni funcția de secretar de stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene. A fost însă demis printr-o decizie a ministrului. roman spune că nu este vorba despre niciun scandal și că se va întoarce la Sibiu.

Cristian Roman și-a încetat activitatea la minister în data de 11 mai, atunci când decizia de eliberare din funcție a fost publicată în Monitorul Oficial. S-au făcut speculații privind motivele demiterii sale, și chiar s-a scris că Roman s-ar fi încuiat în birou și a dormit acolo.

”Decizia a fost una politica, nu a fost vorba despre niciun scandal. La mine totul este transparent, nu am ce ascunde. Iar despre ce s-a scris, nu este adevărat. Nu poți spune că m-am închis în birou când eu am fost la meci, pe stadion”, a declarat Cristian Roman pentru Ora de Sibiu.

Și pentru a veni în sprijinul acestei declarații, Roman a postat pe pagina sa de Facebook poze de la meciul Rapidului, unde a fost chiar și preotul sibian Cătălin Dumitrean.

cristian roman, fost prefect de sibiu, după demiterea de la ministerul investițiilor: ”a fost o decizie politică”

Înainte de a fi numit secretar de stat, Cristian Roman a fost manager al Spitalului de Pneumoftiziologie. Postul a fost blocat, iar conducerea a fost interimară. Roman spune că se va întoarce la conducerea spitalului. ”Mă voi întoarce la Sibiu, la spital. Dar, mi-am luat două săptămâni de pauză, apoi revin”, a declarat pentru Ora de Sibiu.

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Pai cum ai ajuns acolo,ai fost premiant? Cred ca tot pe criterii politice ai ajuns ,asa ca tot asa te-au dat jos,cineva a avut limba mai proaspata.