ce poți face dacă o casă de pariuri îți limitează contul?

Casele de pariuri online, în special casele de pariuri licențiate, oferă în general mai multe avantaje decât dezavantaje pentru pariori. Însă, există anumite momente în care acestea pot limita un parior, ca măsură de precauție. Limitarea unui cont nu exclude dreptul de joc, dar poate constrânge pariorul în anumite mize.

Mai mulți membri din comunitatea pariorilor online menționează faptul că au fost limitați după o serie de câștiguri. Această limitare înseamnă fie fixarea unei mize maxime pentru parior, fie plafonarea sumei eventualului câștig, fie blocarea temporară a contului, în funcție de strategiile folosite și modul de joc al pariorului.

Când apare o limitare?

Casele de pariuri, în general, activează o limitare pentru a se asigura că reduc riscul de pierderi. Pariorii care plasează frecvent un singur tip de pariu cu miză mare, este foarte probabil ca miza maximă să scadă pentru aceștia. Anumite platforme permit vizualizarea mizei maxime înainte de plasarea pariului. De asemenea, limitarea mizei se poate activa în cazul în care sunt plasate cote mai mari decât de obicei.

O altă cauză des întâlnită este plasarea de sure bets, prin parierea la mai multe case de pariuri pentru șanse mai mari de profit.

În general, o miză maximă nu ar trebui să fie mai mică de câteva sute de lei pentru niciun fel de pariu.

Cum se pot evita limitările casei de pariuri online

În primul rând, pariorii pot încerca să varieze tipurile de pariu, în acest context scăzând riscurile de a fi constrâns la o anumită miză. În general, cele mai cunoscute tipuri de pariuri se găsesc la toate sau aproape toate casele de pariuri. Astfel, se poate crea câte un cont la mai multe case de pariuri online, pentru a avea mize mai mari față de agenția care a activat limitarea. În cazul în care un anumit tip de pariu se găsește la o singură casă, există posibilitatea de căutare al unui pariu asemănător.

O altă măsură pentru a preveni limitarea pentru un tip de pariu la mai multe case de pariuri, o reprezintă plasarea unui pariu sure bet cu o sumă rotundă.  Casele de pariuri nu prea sunt de acord cu această strategie de pariere, deși în regulamentul niciuneia nu este menționat acest lucru. Relevant este ca pariorul să mizeze sume rotunde, fără zecimale, pentru a nu atrage atenția caselor de pariuri.

În cazul în care un utilizator plasează pariuri cu sume foarte mari, mai devreme sau mai târziu va fi limitat de către majoritatea caselor de pariuri online. Însă, o soluție în această direcție poate să fie alternativa agențiilor offline, unde se poate miza oricât se dorește pe un tip de pariu.

Aceastea sunt principalele motive pentru care casele de pariuri limitează un jucător. Nici o casă de pariuri nu limitează un parior care joacă în norme, fără strategi ascunse și fără să profite de erori. Foarte mulți jucători corecți câștigă constant în România la casele de pariuri online și nu sunt limitați.

Ultima oră

Comentariul meu