accidentul mortal de pe iorga - un pieton a decedat, celălalt e rănit grav

Un accident înfiorător a avut loc, vineri, pe strada Nicolae Iorga din municipiul Sibiu. Două persoane care mergeau pe trotuar au fost lovite în plin de un autoturism. Șoferul acestuia ar fi încercat să evite impactul cu o mașină aflată în fața sa. Din păcate, în urma rănilor suferite, unul dintre pietoni a murit, iar celălalt a fost transportat la spital în stare gravă. 

Polițiștii ajunși la fața locului au început imediat cercetările și au constatat că șoferul unui autoturism a lovit ce doi pietoni aflați pe trotuar din cauză că a încercat să evite impactul cu o mașină aflată în fața sa. 

VEZI AICI IMAGINI DE LA ACCIDENT

În momentul în care a tras dreapta spre trotuar, i-a acroșat pe cei doi oameni care mergeau regulamentar. Impactul a fost extrem de violent, astfel că unul dintre pietoni a decedat. 

Celălalt, în vârstă de 43 de ani, a suferit răni grave la nivelul capului. „La fața locului, echipajele SMURD au preluat de la SAJ Sibiu un pacient, de sex masculin de aproximativ 43 de ani, a fost transportat la UPU Sibiu de echipajul SMURD cu medic, cu traumatism cranio cerebral. Cealaltă persoană de sex masculin implicată în accident, din păcate a fost declarată decedată”, au anunțat reprezentanții ISU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu