update accident grav pe strada nicolae iorga din sibiu - pietoni călcați de o mașină pe trotuar - unul a decedat
Sursa: Facebook/INFO TRAFIC jud. SIBIU

Un accident rutier grav a avut loc, vineri după-amiaza, pe strada Nicolae Iorga din municipiul Sibiu. Două persoane au fost lovite de o mașină pe trotuar. Șoferul acesteia a încercat să evite impactul cu un alt autoturism. Din nefericire, unul dintre pietoni a murit. 

UPDATE

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu se află la fața locului pentru cercetări.

„Din primele cercetări, se pare că șoferul unui autoturism, sibian, în vârstă de 42 de ani, pentru a evita coliziunea cu autoturismul care circula în fața sa, ar fi pătruns pe trotuar unde a accidentat doi pietoni. Șoferul circula pe direcția Mihai Viteazu spre Milea, iar accidentul s-a produs in zona intersecției cu strada Luptei”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

update accident grav pe strada nicolae iorga din sibiu - pietoni călcați de o mașină pe trotuar - unul a decedat

Din păcate, unul dintre pietoni și-a pierdut viața, iar cel de-al doilea este transportat la UPU.

Polițiștii rutieri sunt la fața locului și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și condițiile în care s-a produs acest regretabil accident rutier.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Pompierii sibieni au transmis, vineri, că a avut loc un accident pe strada Nicolae Iorga din oraș. Se pare că două persoane au fost rănite. La fața locului s-au deplasat atât medici, cât și un echipaj pentru descarcerarea posibilelor victime.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență în municipiul Sibiu, pe strada Nicolae Iorga, cu două echipaje SMURD dintre care unul cu medic și un echipaj de descarcerare, la un accident rutier. Din primele informații sunt implicate două persoane (pietoni)”, informează Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Intervenția este în dinamică, revenim cu informații.

Ultima oră

Comentariul meu