video sibianul marcel manea, dublu campion european la culturism - "competiția a fost foarte grea"

Sibianul Marcel Manea a ieșit campion european la culturism în urma concursului desfășurat în Santa Susanna, Spania -„Capitala culturismului european”.

Marcel Manea nu se află la primul titlu de campion european, în anii trecuți el a mai primit astfel de premii în cadrul competițiilor de culturism. Spre deosebire de anii trecuți, anul acesta a câștigat și titlul de campion european la categoria seniori.video sibianul marcel manea, dublu campion european la culturism - "competiția a fost foarte grea"

„Experiența o știu pentru că mai am titluri câștigate de campion european. Experiență nouă a fost că am câștigat titlul de campion european atât la masteri, cât și la seniori, la categoria de 90 de kilograme. Competiția este destul de grea pentru că este un Campionat European și sportivii sunt foarte bine pregătiți și toți își doresc să câștige și din acest motiv este foarte greu să câștigi”, spune campionul Marcel Manea.

După terminarea competiției, Marcel Manea se simte foarte obosit după toate antrenamentele și efortul depus, însă în același timp și foarte bucuros că a câștigat. În curând, campionul va începe pregătirea pentru Campionatul Mondial, care va avea loc în toamnă.

 

Ultima oră

Comentariul meu