reduceri de până la 19% la dormitoarele clasice și moderne de la mobila abc

Tendințele sunt trecătoare. În fiecare an sau chiar sezon, apar produse noi pe piață, indiferent de domeniul despre care discutăm. Atunci când vine vorba despre decorarea căminului nostru, este recomandat să optăm pentru piese care nu se demodează niciodată, calitative și care să reziste în timp. La Mobila ABC, atât în magazinele fizice din Sibiu, Mediaș, Râmnicu Vâlcea, Făgăraș, Cluj-Napoca, dar și în magazinul online, găsiți cele mai potrivite modele realizate pentru fiecare gust și buzunar.

Dormitorul este una dintre cele mai importante camere ale unei locuințe. Este locul unde ne odihnim, unde ne relaxăm, unde ne încărcăm bateriile. Mobila ABC, magazinul la care sibienii apelează de peste 12 ani atunci când vor să își amenajeze casele, prezintă unele dintre cele mai frumoase dormitoare.

Odihna este extrem de importantă după o zi extenuantă la muncă. Avem nevoie de un somn odihnitor și să nu ne trezim cu dureri dimineața. Iar pentru sibienii care încă n-au parte de relaxarea cuvenită, Mobila ABC vine cu oferte la paturi și saltele. În prezent, un preț extrem de avantajos îl au dormitoarele complete care, pe lângă pat, includ și un dulap, noptiere și oglindă.

reduceri de până la 19% la dormitoarele clasice și moderne de la mobila abc

Sibienii pot alege acum dintr-o gamă largă de produse, printre cele mai notabile oferte fiind dormitoarele la care se aplică o reducere de 19%. Dormitorul Amalfi Noce, într-un stil clasic, conține un pat de 160×200, un dulap cu 6 uși, două noptiere, o comodă și oglindă, iar prețul a fost redus de la 4.616 lei la 3.729 lei. Și la gama modernă sunt oferte de neratat. Dormitorul Atom, elegant și rafinat, conține un pat de 160×200, un dulap cu două uși culisante, o comodă, două noptiere și o oglindă, prețul fiind redus de la 6.541 lei la 5.283 lei.

Vă prezentăm în imaginile de mai jos câteva modele de dormitoare care vă vor ajuta să vă transformați spațiul într-unul confortabil și liniștitor.

Paturile de la Mobila ABC nu au doar un aspect plăcut. Designul este unic, spațiul de depozitare este generos, iar pentru realizarea acestora este folosită o tehnologie ingenioasă, de lipire holt-melt, folosindu-se ingrediente naturale. Materialul de acoperire antialergic și antibacterian este pufos, plăcut la atingere și foarte confortabil. Paturile pot fi testate în showroom-ul cel mai mare al firmei Mobila ABC, cel de pe strada Abatorului, nr. 19 din Sibiu.

Puteți fi la curent cu toate ofertele de la Mobila ABC pe site-ul web, dar și pe pagina de Facebook.

Ultima oră

Comentariul meu