mașinile sibienilor strălucesc la fortador transilvania, cel mai nou atelier de detailing auto din sibiu

Fortador Transilvania este cel mai modern și complex atelier de detailing auto din Sibiu. În locația din Zona Industrială Vest, de pe strada Turda, nr. 30, mașinile sibienilor capătă din nou strălucire, iar asta se datorează aparatelor de curățare profesionale, unul dintre ele fiind singurul de acest tip din România.

mașinile sibienilor strălucesc la fortador transilvania, cel mai nou atelier de detailing auto din sibiu

Lamborghini Fortador este cel mai puternic aparat de curățare și extracție cu abur, un concept nou, fiind singurul de acest tip din țară. Aparatul este folosit doar în Sibiu la atelierul Fortador Transilvania.

Serviciile oferite de echipa de la Fortador Transilvania se adresează tuturor categoriilor de autovehicule, camioane, tiruri, motoare, bărci, chiar și avioane și elicoptere.

„Detailing-ul interior este necesar pentru a ține ridicată valoarea mașinii tale și, cel mai important, pentru sănătatea ta. Curățarea pe bază de abur este mult mai sigură și eficientă decât cea clasică cu apa, timpul de uscare este unul mai rapid și previne deteriorarea interiorului. Pentru detailing-ul exterior, mașina este pregătită printr-o spălare profesională cu abur, decontaminarea acesteia, urmată de polish-ul realizat în mai multe etape”, spune managerul Fortador Transilvania.

Pentru sibienii care doresc să-și protejeze bijuteriile pe patru roți, Fortador Transilvania pune la dispoziție cea mai inovatoare ceramică de pe piața internațională, respectiv Krytex. Ceramica de exterior protejează lacul mașinii împotriva zgârieturilor fine, oferă un efect hidrofob, iar spălarea mașinii devine mult mai ușoară.

Atunci când vine vorba despre interiorul autovehiculelor, este important să știm că cele două tipuri de ceramică protejează pielea/textilul împotriva transferului de culoare, este prevenită degradarea interiorului, curățarea devine mult mai ușoară, fiind păstrat un aspect plăcut vizual al întregului interior.

Fortador Transilvania oferă servicii de:

  • detailing interior;
  • detailing exterior;
  • detailing compartiment motor;
  • protecții ceramice krytex.

Mai multe detalii găsiți pe pagina de Instagram fortador_transilvania, pe Facebook Fortador Transilvania și la numărul de telefon 0755761930.

Ultima oră

Comentariul meu