leul din târgovişte ar fi de fapt câine - isu a trimis trei mesaje ro-alert

În această dimineaţă un locuitori din Târgovişte a semnalat autorităţilor că a văzut un leu pe o stradă din oraş, însă cele mai recente informații indică faptul că ar fi vorba de un câine, nu de un leu, spun surse citate de G4media, care citează Gazeta Dâmboviței. Mai mult se pare că misiunea este îngreunată de martorii care oferă autorităților informații contradictorii și care se amuză copios pe seama acestei situații.

Reamintim că dimineaţă au fost trimise mai multe mesaje RO-ALERT privind presupusa prezenţă a unui leu în Târgovişte, în al treilea fiind semnalată zona Romlux, potrivit Agerpres.

Primul mesaj RO-ALERT a fost dat la ora 10,52 şi avertiza cu privire la prezenţa leului în cartierul Priseaca, iar al doilea mesaj a fost dat la 11,34 şi anunţa prezenţa leului în zona Romlux, în apropiere de prima locaţie.

Grădina Zoo Târgovişte anunţă că leii pe care îi are sunt în cuşti. „Leii pe care noi îi avem sunt în maximă siguranţă, avem două perechi de lei. Nu a scăpat de la noi niciun animal”, a declarat pentru AGERPRES directorul de la Grădina Zoo Târgovişte, Florina Pârvulescu.

Ultima oră

Comentariul meu