ultima zi de înscrieri la maratonul internațional din sibiu - aleargă pentru o cauză din comunitatea sibiană
FOTO: arhivă

Sibienii care încă nu au reușit să se înscrie la Maratonul Internațional Sibiu, astăzi au ultima șansă. Marți, 10 aprilie, este ultima zi în care persoanele dornice să alerge pentru o cauză umanitară pot să se înscrie în competiție.

Marți, 10 mai, este termenul limită pentru înscrierile la cea de-a XI-a ediție a Maratonului Internațional Sibiu, inclusiv pentru Cursele Copiilor Decathlon și pentru „Aleargă tot” cu GLS. Ediția de anul acesta se va desfășura timp de două zile, în perioada 4-5 iunie, unde participanții vor alerga pentru cele 34 de cauze înscrise.

Maratonul Internațional Sibiu este un eveniment de strângere de fonduri pentru cauze din comunitatea sibiană. Organizațiile non-profit, grupurile de iniţiativă, companiile sau persoanele fizice propun cauze, iar persoanele care doresc să se înscrie pot să aleagă proiectul pentru care să alerge, susținându-l prin taxa de participare.

Pintre asociațiile care participă sunt: „Sus Inima”, „Animal Life”, „Șura dă aripi”, proiectul „O Comunitate pentru Ucraina”, „We Help Săcel”, proiectul „Taxi gratis 2” și multe altele.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu