video: șoferiță agresată de un biciclist în trafic la sibiu - „i-a lovit mașina cu pumnii”

O șoferiță a fost agresată în trafic de un biciclist în municipiul Sibiu. Acesta i-a lovit mașina cu pumnii. Un alt participant la trafic, care a suprins întregul moment, spune că a intervenit pentru a-l face pe individ să-și continue drumul. 

Un cititor Ora de Sibiu a trimis pe adresa redacției o filmare realizată cu ajutorul unei camere de bord, unde se observă cum o conducătoare auto acordă proprietate în trafic unor bicicliști care voiau să schimbe banda de mers. La un moment dat, unul dintre ei, ajuns în dreptul mașinii, începe să lovească portiera cu pumnii. Cititorul care a observat totul spune că la volan se afla o femeie vârstnică. 

„În 8 mai, un biciclist a agresat o bătrânică în trafic. Acesta i-a lovit mașina cu pumnii, chiar daca bătrânica le-a acordat prioritate în trafic la schimbarea direcției. În momentul în care am observat că acesta îi lovește mașina, am intervenit și l-am făcut pe individ să își continue drumul spunându-i că e filmat și chem poliția”, a precizat cititorul. 

Totul s-a petrecut chiar în sensul giratoriu de la Ramada, în plină zi.

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. Astia pe bicicletra sunt pericol public, pe langa faptul ca merg pe ca niste loaze, inclusiv pe contrasens pt ca ii doare in pix pana vre-unul sfarseste sub roti, sunt si extrem de agresivi atunci cand gresesc si le faci observatie. Mai aveam putin si il aruncam in Cibin de nervi pe un nimeni din asta pe bicicleta care a schimbat banda fara semnalizare fara nimic asa din scurt si doar faptul ca am franat violent l-a salvat pe idiot de la moarte sigura!!!!

  2. Hai biciclistilor, ecologistii din p…franzela, oferiti explicatii pentru asta 🙂

    1. Nu stiu daca au fost claxoane si injuraturi, dar se vede o frana brusca cand a doua bicicleta schimba banda, motivul discordiei. Explicatia e data de sperietura trasa de sofer + biciclist 2, plus instinctul de a face dreptate al primului biciclist, care cel mai probabil nu a vazut faza dar a auzit frana / comentarii aprinse.