accident cu trei mașini la ieșire din mediaș spre brateiu - o șoferiță dusă la spital
foto: arhivă

Polițiștii Biroului Rutier Mediaș au intervenit luni la un accident rutier produs pe DN14, la ieșirea din Mediaș spre Brateiu, în care au fost implicate trei autoturisme. O șoferiță de 31 de ani a fost transportată la spital.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că șoferul unui autoturism, în vârstă de 57 de ani, din Alba, care circula pe DN14 dinspre Sighișoara spre Mediaș, ar fi intrat în coliziune cu două autoturisme conduse din sens opus de către o femeie în vârsta de 31 de ani, domiciliată în Saroș pe Târnave, respectiv un cetățean străin în vârsta de 73 de ani.

În urma impactului, șoferița de 31 de a fost rănită. Ea a fost scoasă dintre fiarele mașinii și a fost transportată la spital. „La fața locului au fost mobilizate un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ. Salvatorii au extras din mașina o persoană de sex feminin în vârsta de 32 de ani și a fost predată echipajului SAJ în vederea transportării la CPU Mediaș”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Polițiștii anunță că traficul rutier este complet blocat pe DN14. În continuare se fac cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care s-a produs accidentul.

Ultima oră

Comentariul meu