curaj pentru românia - peste 250 de membri usr plus vin la sibiu

Peste 250 de membri USRPLUS se întâlnesc în perioada 6-8 mai la Sibiu la un eveniment organizat de către echipa Curaj pentru România, echipă care a candidat în 2021 la alegerile pentru Biroul Național al USR PLUS.

La întâlnire vor participa membri fondatori ai grupului Curaj, printre care și primarul Brașovului Allen Coliban, europarlamentarul Nicu Ștefănuță, deputații Mihai Polițeanu și Cătălin Teniță, alături de candidatul la recentele alegeri pentru președinția partidului, senatorul Irineu Darău.

Membrilor inițiali ai grupului li se alătură și alți europarlamentari, deputați, senatori, primari, viceprimari, consilieri locali și județeni ai partidului care simpatizează cu valorile echipei și sunt nemulțumiți de actuala conducere și direcție a partidului.

La eveniment va fi prezentat și discutat Manifestul pentru Curaj în USR PLUS, document programatic prin care ne propunem reformarea partidului, în condițiile în care acesta trăiește sub riscul ruperii și căderii în irelevanță.

Echipa Curaj pentru România este o grupare deschisă din cadrul USRPLUS, formată înaintea alegerilor interne din 202 și care urmărește reforma partidului pe termen mediu și lung. Câteva din obiectivele echipei sunt consolidarea democrației interne și asumarea unor poziții tranșante și fără echivoc în lupta cu partidele vechi și metehnele acestora.

Ultima oră

Comentariul meu