arbuști ornamentali, lavandă și flori de sezon la festivalul grădinilor din sibiu - „am cumpărat plante de vreo 500 lei”

„Festivalul Grădinilor” organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură are loc în perioada 6-8 mai, în Parcul Industrial Zacaria, pe Șoseaua Alba Iulia. În acest an, peste 20 de expozanți participă la eveniment.

În acest weekend, sibienii se pot bucura de frumusețea și diversitatea plantelor expuse în cadrul festivalului. Flori de sezon, arbuști ornamentali, lavandă, cactuși, mobilier de grădină, decorațiuni și servicii de peisagistică, toate se găsesc la „Festivalul Grădinilor”. Comercianții de flori se arată optimști în vederea vânzările, mai ales că poziționarea este mai favorabilă atât pentru cei care vând, cât și pentru cei care vin să cumpere.

„Venim de la prima ediție. E mai bine aici pentru că e mai mult spațiu, nu este aglomerat și se poate intra cu mașina. În Piața Mare era problema că până îți luai florile și până le duceai la mașină primeai amendă. Nu erau locuri de parcare îndeajuns”, spune comerciantul Eugenia Chișeu, din Ocna Mureș.

Cei care au venit la festival din prima zi se arată mulțumiți de prețurile și calitatea produselor. Mușcatele se află printre cele mai căutate flori, iar prețul lor variază în funcție de dimensiune. Așadar, o astfel de floare poate costa 10, 20 sau chiar 35 lei. Petuniile se găsesc cu 25 lei, trandafirii cu 15 lei, cactușii cu 10 lei, begoniile cu 35 lei, dipladeniile cu 25 lei sau 15 lei în funcție de mărime.arbuști ornamentali, lavandă și flori de sezon la festivalul grădinilor din sibiu - „am cumpărat plante de vreo 500 lei”

„Festivalul este bine organizat, diversificat, florile sunt foarte bine prezentate. Deocamdată, am luat niște petunii curgătoare mici. Prețurile mi se par acceptabile, mai bune ca cele din piață și calitatea este superioară”, spune încântată Adriana.

De aceeași părere este și Ileana Achim care a venit la „Festivalul Grădinilor” în prima parte a zilei: „Foarte bine și poziționarea e bună pentru că poți să parchezi ușor mașina față de ce era în Piața Mare. Mi-am cumpărat foarte multe. Am cumpărat plante și bulbi de vreo 500 lei.”arbuști ornamentali, lavandă și flori de sezon la festivalul grădinilor din sibiu - „am cumpărat plante de vreo 500 lei”

În cadrul festivalul se găsește o gamă largă de plante, arbori ornamentali și flori, la prețuri pentru buzunarul fiecăruia. Evenimentul se va termina duminică, în 8 mai.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu