video: momentul accidentului mortal de pe calea cisnădiei - pietonul a fost strivit de o cifă

Un accident înfiorător a avut loc, marți seara, pe Calea Cisnădiei, în zona intersecției cu strada Arieșului din municipiul Sibiu. Un pieton care trecea strada pe zebră a fost strivit de o cifă. Șoferul aflat la volanul autoutilitarei nu i-a acordat prioritate, deși omul se afla deja pe trecerea de pietoni. Momentul impactului a fost filmat de către un cetățean care locuiește în zonă, iar imaginile vă pot afecta emoțional. 

Polițiștii sibieni au anunțat marți seara că, potrivit primelor cercetări, șoferul cifei cu pompă, condusă pe strada Arieșului, a pătruns în intersecția cu Calea Cisnădiei și a virat la dreapta fără să observe un pieton care traversa pe trecerea din imediata apropiere. Acesta a fost lovit puternic, fiind trântit la pământ. Imediat după impact, șoferul s-a dat jos din autoutilitară pentru a-l verifica pe pieton.

La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj SMURD din cadrul ISU Sibiu. Bărbatul se afla deja în stare de inconștiență, astfel că nu a mai putut fi salvat. Medicii au fost nevoiți să declare decesul.

video: momentul accidentului mortal de pe calea cisnădiei - pietonul a fost strivit de o cifă

Pietonul avea 75 de ani și era din Sibiu, iar șoferul autoutilitarei are 45 de ani.

Polițiștii rutieri continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor exacte care au dus la producerea acestui eveniment.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Pietonul nu sa oprit deloc sa se asigure..ce pacat, o viata de om intr-o secunda.