sibianca reținută pentru delapidare – nu recunoaște că a furat banii de la firma de curierat

O sibiancă în vârstă de 32 de ani, de loc din Șura Mare, a fost reținută de polițiști fiind cercetată pentru delapidare. Femeia, angajată la o firmă de curierat din Avrig, ar fi plecat acasă cu suma de aproape 9.000 de lei, bani pe care i-a luat de la sibienii care au achitat coletele la ramburs. În fața oamenilor legii, aceasta nu recunoaște nimic. Ea spune că nu a furat nici un leu, susținând că este nevinovată. 

Se pare că tânăra de 32 de ani era angajată la o firmă de curierat din Avrig. În seara zilei de 27 aprilie, când a terminat programul de lucru, și-ar fi băgat în buzunare suma de 8.792 de lei, bani proveniți din plățile ramburs realizate în ziua respectivă. Femeia a făcut acei bani uitați.

La scurt timp, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Sibiu au intrat pe fir. În 4 mai, în urma verificărilor efectuate, sibianca a fost reținută fiind cercetată pentru delapidare. Sursele Ora de Sibiu spun că, în fața anchetatorilor, femeia nu a recunoscut nimic. Ea spune că nu a furat niciun ban și că este nevinovată. În același timp, prejudiciul de aproape 9.000 de lei nu a fost recuperat nici până în prezent.

Oamenii legii continuă cercetările pentru identificarea și documentarea întregii activități infracționale a persoanei în cauză.

Ultima oră

Comentariul meu