sibiancă reținută pentru delapidare - a furat aproape 9.000 de lei de la firma de curierat unde lucra
foto: arhivă

O tânără în vârstă de 32 de ani, din Șura Mare, a fost reținută de polițiștii sibieni după ce, la finalul lunii aprilie, angajată fiind la o firmă de curierat din Avrig, nu a predat suma de aproape 9.000 de lei la finalul programului de lucru. 

„La data de 4 mai, ca urmare a cercetărilor efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de delapidare, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Sibiu au reținut o tânără în vârstă de 32 de ani, din localitatea Șura Mare”, informează Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Polițiștii au aflat, în urma investigațiilor efectuate, că, în 27 aprilie, femeia, angajată la o firmă de curierat din Avrig, nu a predat la finalul programului de lucru suma de 8.792 de lei, provenită din plățile ramburs realizate în ziua respectivă.

Astfel, în 3 mai, față de tânără polițiștii de investigare a criminalității economice au luat măsura reținerii pentru 24 de ore. Cercetările continuă pentru identificarea și documentarea întregii activități infracționale a persoanei în cauză.

Ultima oră

Comentariul meu