poker sau pariuri sportive. unde poţi fi cel mai profitabil?

Încă de la început este foarte clar că în ambele situaţii se pot face bani – fie de joci la pariuri sportive sau la poker; doar noroc să ai. Totul va ţine de abilităţile personale, strategii și intuiție. Cu siguranţă că te vei concentra asupra jocului de poker şi vei trece pariurile sportive în plan secundar dacă vrei sa ai parte de puțin mai multă adrenalină și chiar să te confrunţi cu adversari pe bani frumoși.

În acelaşi fel funcţionează şi alegerea pariurilor sportive, le vei acorda timpul şi experienţa ta, lăsând jocul de poker ca activitate suplimentară. Ideea este să decizi ce cale vei urma iar, topicul următor nu face decât să îţi dea detaliile necesare pentru a face cea mai bună alegere!

Strategia

Poţi câştiga un bonus de 500 de rotiri gratuite pe care să îl joci la păcănele, dar, va trebui să respecţi condiţiile şi termenii de acordare și să te bazezi doar pe noroc. Însă, te poţi îndrepta către poker sau pariuri sportive, unde doar experienţa ta contează cu adevărat. Strategia presupune o altă abordare şi, din acest punct de vedere jocul de poker este cel mai indicat pentru a o aplica. Va trebui să cunoşti în prealabil regulile de joc, ierarhia combinaţiilor mâinilor de poker şi nu în ultimul rând modul în care acesta se desfăşoară.

După ce vei stăpâni toate aceste detalii, se poate vorbi despre aplicarea unei strategii în poker care să îţi aducă de cele mai multe ori victoria. Va trebui să înveţi însă şi despre bluff, în egală măsură în care va trebui să cunoşti şi ce presupune partea de flop, turn şi river şi să ştii cum să le exploatezi la maximum. O altă parte a strategiei în jocul de poker este să îţi cunoşti adversarii şi să poţi să interpretezi acţiunile lor în diverse etape ale jocului. Dacă vei bifa şi acest lucru, înseamnă că deja eşti un jucător experimentat şi ştii cu siguranţă cum să aplici o strategie benefică pentru tine în joc.

Pariurile sportive nu necesită o strategie, însă şi aici este nevoie cunoaşterea evenimentelor sportive pe care urmează să pariezi. În acest sens poţi interpreta ca o strategie de pariere consultarea de statisticii sau chiar urmărirea forumurilor de specialitate în pariuri sportive.

poker sau pariuri sportive. unde poţi fi cel mai profitabil?Analiza

Şi în jocul de poker dar şi în pariurile sportive o analiză detaliată înainte de desfăşurarea jocului este cea care face întotdeauna diferenţa dintre reuşită şi eşec. Găsirea acestor informaţii tine doar de jucător, aşa că implicarea acestuia trebuie să fie una maximă. În pariurile sportive o analiză pre-meci este una binevenită. Aceasta se va baza întotdeauna pe consultarea ultimelor date cu privire la efectivul echipelor care urmează să se întâlnească, starea fizică şi mentală a acestora dar şi a rezultatelor înregistrate în sezonul competiţional.

În jocul de poker lucrurile stau puţin diferit, pentru că analiza se desfăşoară efectiv în timpul jocului. Ea debutează încă de la împărţirea cărţilor, atunci când va trebui să decizi dacă continui jocul sau alegi să părăseşti mâna.  Dacă participi, atunci va trebui să analizezi fiecare etapă de desfăşurare a partidei şi să adopţi cele mai bune decizii în funcţie de desfăşurarea jocului.

În final, dacă ridici potul de pe masa de joc ai aplicat o strategie câştigătoare, dacă nu, vei încerca să o îmbunătăţeşti la următoarea mână.

poker sau pariuri sportive. unde poţi fi cel mai profitabil?

Control financiar

Ai crede la prima vedere că noţiunea de control financiar se aplică doar în cazul jocului de poker, unde va trebui să îţi drămuieşti cu atenţie resursele financiare. Dar şi în pariurile sportive se impune un control financiar, pentru că şi aici eşti predispus exceselor. Majoritatea specialiştilor recomandă jucarea unui singur eveniment, caz în care este necesară parierea unei sume mari de bani. Şi dacă alegi să pui 3 evenimente în aceeaşi zi cu bani mulţi, efortul tău financiar este unul deosebit de mare.

Dacă pariurile se dovedesc câştigătoare, ai procedat corect, însă dacă ai pierdut ai înregistrat o gaură mare în buget care are nevoie de timp să se refacă. Pentru jocul de poker lucrurile stau mult mai simplu decât ai crede. Ai la dispoziţie un buget de joc materializat printr-un număr finit de jetoane pe care va trebui să le manageriezi pe toată durata jocului. Le ai în faţa ochilor, vezi când stiva se îngroaşă sau se micşorează şi prin urmare poţi face rapid o analiză financiară. Numărul de jetoane a scăzut, este cazul să adopţi un joc mai aşezat şi mai responsabil, fără să te arunci pe mize mari.

Jetoanele s-au adunat masiv în faţa ta?! Analiza este una simplă şi denotă faptul că strategia pe care ai aplicat-o şi-a arătat roadele.

Poţi citi oamenii?

Nu ai ce să citeşti la pariuri sportive, doar dacă un eveniment pe care ai pariat se desfăşoară live şi ai posibilitatea să îl urmăreşti. În acest caz vei citi starea de spirit a sportivilor şi vei putea face o evaluare corectă a desfăşurării partidei. În jocul de poker citirea oamenilor îşi găseşte adevărata aplicabilitate pentru că în joc interacţionezi direct cu oponenţii. În funcţie de modul în care cunoşti anumite expresii faciale şi ştii cum să le interpretezi, se cheamă că ştii să citeşti oamenii.

În acest caz ai un avantaj major, ştii să speculezi slăbiciunile adversarilor şi să le transformi în avantajele tale personale. Vei ştii întotdeauna să recunoşti o cacealma la fel cum vei realiza că adversarul tău are în mână o carte superioară. Citirea oamenilor la o masă de poker se construieşte însă în timp şi este nevoie şi de abilitaţi care ţin mai ales de persoana ta.

În cele din urmă această abilitate se definitivează în ani de experienţă, aşa că participarea la cât mai multe mese de poker este calea care duce la dobândirea acesteia.

Concluzie

În egală măsură atât pariurile sportive cât şi jocul de poker pot aduce în final realizările financiare pe care ţi le doreşti. Alegerea ţine doar de calităţile tale de jucător şi nu în ultimul rând de abilităţile cu care eşti înzestrat de la mama natură. Hotărăşte deci direcţia pe care o vei urma, perfecţionează-ţi strategia de joc şi nu uita că numai un joc responsabil te poate ţine departe de probleme şi îţi poate aduce satisfacţiile dorite!

 

 

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu