lacurile de la ocna sibiului se deschid după 15 mai - tarife promoționale la final de primăvară

Lacurile de la Ocna Sibiului sunt pregătite pentru redeschidere. Sibienii și turiștii vor putea veni pe Litoralul Ardealului după data de 15 mai. Până atunci, vremea se va mai încălzi, iar temperaturile vor fi perfecte pentru bălăcit și relaxat. 

Sibienii și turiștii vor putea merge să se bălăcească la Ocna Sibiului după data de 15 mai, potrivit administratorului Ionuț Costea. În prezent, în complexul lacurilor naturale se desfășoară ultimele lucrări de renovare, astfel încât oamenii să poată vizita Litoralul Ardealului la final de primăvară.

VEZI AICI CELE MAI RECENTE IMAGINI DE LA LACURILE OCNA SIBIULUI

Prețurile rămân neschimbate

Tarifele biletelor și abonamentelor de la Ocna Sibiului rămân aceleași de anul trecut. „Prețurile rămân ca anul trecut și se găsesc pe site-ul nostru pentru fiecare perioadă. Pentru început de sezon și sfârșitul de sezon, tarifele sunt mai mici. În plin sezon, tariful este ca anul trecut, 30 de lei pentru adult, iar după ora 18:00, prețul este redus”, a spus administratorul Ionuț Costea pentru Ora de Sibiu.

Din 15 și până în 27 mai, sibienii și turiștii care ajung la Ocna Sibiului plătesc doar 15 lei intrarea, iar copiii au gratuitate. De asemenea, și parcarea este gratuită. După ora 18:00, orice persoană întră pe gratis. Apoi, începând cu data de 28 mai și până în 10 iunie, va exista tot un preț promoțional. Până la ora 18:00, adulții plătesc pentru intrare 20 lei, iar copiii cu vârste de peste 10 ani, 10 lei. Cei mici intră gratis, iar parcarea costă 10 lei. După ora 18:00, adulții plătesc 10 lei, iar copiii intră gratis.

Prețurile pentru fiecare perioadă pot fi consultate AICI. 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Poate se vor emite si bilete fiscalizate. Anul trecut primeai o fisa iar banii probabil se imparteau… Tipic romanesc! Organe de control nu exista!