onanistul din parcul sub arini, prins în flagrant - polițiștii l-au surprins în timpul actului

De câteva săptămâni, un onanist se plimbă nestingherit prin parcul Sub Arini din municipiul Sibiu. Individul a fost suprins de mai multe persoane în timp ce își lăsa pantalonii în vine și începea să se masturbeze. Omul nu a fost niciodată deranjat de privirile trecătorilor din parc ci, din contră, s-a lăsat și filmat. După ce în cursul săptămânii trecute Ora de Sibiu a făcut publice mai multe imagini cu acesta, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale au pornit pe urmele lui. Astfel, în cursul zilei de luni, onanistul a fost prins în flagrant de oamenii legii. 

Două tinere din Sibiu care se plimbau prin parcul Sub Arini au dat nas în nas, săptămâna trecută, cu un individ care se masturba lângă un copac din pădurea din apropierea cartierului Valea Aurie. Fetele au pus mâna pe telefon și l-au reclamat mai apoi și la poliție, fiind, în primul rând, terifiante de imaginile pe care au fost nevoite să le vadă. După ce filmările cu onanistul au fost făcute publice de Ora de Sibiu, polițiștii s-au autosesizat și au început cercetările pentru a-l identifica.

VEZI AICI IMAGINILE CU INDIVIDUL

Acesta a fost prins în cursul zilei de luni, tot în parcul Sub Arini, în apropiere de strada Theodor Aman. Oamenii legii l-au surprins în timp ce se masturba. Individul are 41 de ani, este din Orlat, dar locuiește fără forme legale în municipiul Sibiu. Acum, acesta este cercetat în două dosare penale pentru ultraj contra bunelor moravuri, potrivit reprezentanților IPJ Sibiu.

Anul trecut, și agenții de la Poliția Locală au identificat astfel de indivizi. Amenda pentru săvârșirea acestui tip de acte este cuprinsă între 200 și 1.000 de lei. „Poliția Locală a aplicat repetate sancțiuni unor persoane care au săvârșit în public acte sau gesturi obscene. În 2021 au fost identificate de către Poliția Locală două astfel de cazuri, indivizii fiind predați Inspectoratului Județean de Poliție pentru continuarea cercetărilor și pentru întocmirea dosarului penal pentru ultraj contra bunelor moravuri”, a transmis Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu