update video accident mortal la sibiu - un bărbat a decedat după ce a fost lovit de un camion pe calea cisnădiei
Foto arhivă

O persoană a fost acroșată de un autocamion la intersecția străzii Calea Cisnădiei cu strada Arieșului din muncipiul Sibiu. La fața locului a intervenit un echipaj SMURD, însă medicii ajunși la fața locului au declarat decesul, fiind leziuni incompatibile cu viața.

Actualizare

Din primele cercetări se pare că șoferul unei autoutilitare (cifă cu pompă) conduse pe strada Arieșului de către un sibian în vârstă de 45 de ani, a pătruns în intersecția cu Calea Cisnădiei și a virat la dreapta fără să observe un pieton care traversa pe trecerea din imediata apropiere, lovindu-l.

Din păcate, pietonul, un sibian în vârstă de 75 de ani, a decedat în urma leziunilor suferite. Polițiștii rutieri continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor exacte care au dus la producerea acestui eveniment.

Știre inițială

”ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD cu medic în municipiul Sibiu, intersecția străzilor Calea Cisnădiei cu Str.Arieșului pentru acordarea asistenței medicale unei persoane, din primele informații, acroșate de un autocamion și inconștientă. Intervenția se află în dinamică” a declarat Andreaa Ștefan, sergent major al ISU Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu