sportivi sibieni în lotul româniei - locul 1 la taekwon-do itf în europa - "visul a devenit realitate"

Două cluburi de arte marțiale din Sibiu, Puma și Hwarang au participat în lotul României, la Campionatul European de Taekwon-do, din Croația. România a obținut Locul 1 la Taekwon-do ITF în Europa.

Sportivii cluburilor sibiene „Puma” și „Hwarang” au obținute premii excepționale în cadrul campionatului de Taekwon-do, desfășurat în perioada 26 aprilie – 1 mai 2022, în Croația.

„Sportivii clubului Puma sunt componenți ai lotului național, am avut 14 sprotivi, antrenori și un arbitru. Din patru zile am obținut medalii în trei zile, la juniori, seniori indivuali și pe echipe. România a obținut locul 1 pe clasamentul general pe națiuni, 13 medalii de aur și cinci de argint”, spune Ciprian Vanea, vicepreședintele clubului Puma Sibiu. sportivi sibieni în lotul româniei - locul 1 la taekwon-do itf în europa - "visul a devenit realitate"

Un vis devenit realitate pentru sportivii sibieni

De ani de zile sportivii sibieni încearcă să atingă performanța care doar în acest an a fost posibilă. În cadrul lotului României, au reușit să obțină o premii memorabile.

„De opt ani de zile lucrezi la un vis și ai fost tot pe locul 2, locul 3 în ultimii ani și acum ai reușit să obții locul 1. Doar visam și visul a devenit realitate pentru că Taekwon-do în Europa este foarte puternic și sunt țări care au mult mai multe cluburi, mult mai mulți sportivi legitimați, mai multă susținere financiare, putere economică. Să fii locul 1 în Europa este ceva ce nimeni nu își imagina că era posibil acum opt ani, nici măcar acum cinci ani și acum am reușit la o diferență mare” mai spune vicepreședintele clubului „Puma”.sportivi sibieni în lotul româniei - locul 1 la taekwon-do itf în europa - "visul a devenit realitate"

Clubul sportiv de arte marțiale „Hwarang”, din Sibiu a obținut premii excepționale la competiția de Taekwon-do, din Poreč, Croația: Locul 1 pe națiuni pentru cea mai bună țară pe clasament general, Teodor Băilă locul 2 la proba de tool individual, Băilă Alexandru, locul 9 la proba de Luptă și cu echipa locul 1 la spargeri forță echipă și locul 3 la tool și Crina Orlățan a obținut locul 5 la luptă individual”, spune Florin Bîrluț.sportivi sibieni în lotul româniei - locul 1 la taekwon-do itf în europa - "visul a devenit realitate"

Printre medaliile obținute de clubul „Puma” sunt: medalia de aur pentru Marius Draius la proba de spargeri forță echipe seniori masculin, David Mario la proba de spargeri forță echipe juniori masculin, Văcariu Ștefania, la luptă echipe junioare feminin și medalie de argint pentru Meizel Mădalina, la proba de spargeri forță echipe seniori feminin.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu