șofer prins la volan în cisnădie cu o alcoolemie de 2,26 la mie
FOTO - ARHIVĂ

Un șofer sibian a dat etilotestul peste cap în weekend. Acesta s-a urcat băut la volan, iar pe strada Sibiului din Cisnădie a fost prins de poliție.

„La data de 29 aprilie a.c., în jurul orei 13,00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Sibiului din Cisnădie. La volan a fost identificat un bărbat în vârstă de 37 de ani, din municipiul Sibiu, aflat într-o vizibilă stare avansată de ebrietate”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 2,26 mg/l alcool pur în aerul expirat, sibianul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză, la nivelul Poliției Orașului Cisnădie, s-au întocmit actele necesare pentru deschiderea unei anchete penale care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Cisnădie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu