șofer dus la spital după ce a făcut accident la cârtișoara - era beat și s-a răsturnat în șanț

Polițiștii rutieri au intervenit luni la un accident produs pe DJ 141P, între Cârțișoara și Arpașu de Sus. Un bărbat a ajuns la spital după ce s-au urcat băut la volan și s-a răsturnat cu mașina în șanț.

„Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că un conducător auto, în vârstă de 25 de ani, din Scoreiu, în timp ce conducea un autoturism spre Arpașu de Sus, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat, ieșind în afara părții carosabile”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Șoferul era singur în autoturism la momentul producerii accidentului. Polițiștii l-au testat cu etilotestul și au stabilit că era băut. Acesta avea o alcoolemie de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În plus, în urma impactului, omul s-a rănit. Echipajele medicale ajunse la fața locului l-au dus la spital.

În prezent, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii evenimentului. „ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD pe DJ 141 P, Cârțișoara-Arpașu de Sus pentru acordarea de asistență medicală unui bărbat de aproximativ 25 de ani cu un traumatism cranio cerebral ca urmare a producerii unui autoaccident. Acesta a fost transportat la UPU Sibiu conștient”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu