S-au ales administratori la Românofir SA
De la stânga la dreapta: Nicolas Abe, Sorin Stoica, Florin Dan

Acționarii ROMÂNOFIR S.A. au ales trei noi membri ai boardului. Sorin Stoica, Florin Dan și Nicolas Abé au fost aleși ca administratori ai ROMÂNOFIR S.A. cu mandate de 2 ani, conform deciziei acționarilor producătorului de ață pentru cusut și lucru de mână.

Nicolas Abé, expert în administrarea afacerilor, a fost reconfirmat în funcția de Director General, iar Sorin Stoica, inginer textilist cu experiență de 25 de ani în administrarea de companii din domeniul industriei textilelor, a fost ales în funcția de Președinte al Consiliului de Administrație. Florin Dan completează expertiza esențială în administrarea companiei a celor doi prin experiența în brokeraj, extrem de importantă pentru compania listată din 16.12.1996 la Bursa de Valori București.
Începând cu luna mai a anului trecut LANCO Group este acționar principal al ROMÂNOFIR S.A., prin filiala română a grupului, compania LANCO S.R.L., care activează pe platforma industrială din Tălmaciu de 17 ani.

Nicolas Abé, CEO LANCO Group „Ne dorim ca parcul industrial din Tălmaciu să își continue povestea începută cu aproape 100 de ani în urmă. Nu cred că există familie în oraș care să nu fi avut un membru care să lucreze pe această platformă. Ne dorim să investim în modernizarea parcului industrial și eficientizarea activității fabricii.”

Ultima oră

Comentariul meu