bătaia cu lopeți de la slimnic s-a lăsa cu anchete penale - s-au depus plângeri la poliție

Noaptea de vineri spre sâmbătă a fost una neliniștită pentru câțiva locuitori din Slimnic. După ce patru petrecăreți au dat muzica la maxim, vecinii deranjați care le-au atras atenția s-au ales cu câțiva pumni dar și cu locuința distrusă cu lopeți, bâte și pietre. În urma scandalului cei implicați au depus plângeri și s-a demarat o anchetă.

VEZI VIDEO ȘI FOTO DE LA LOCUL SCANDALULUI

”La data de 30.04.2022, in urma plângerilor depuse de către 2 bărbați din Slimnic, politiștii Postului de Poliție Slimnic au întocmit actele premergătoare desfășurării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violente și violare de domiciliu, respectiv distrugere și violare de domiciliu.

Cercetările in acest dosar sunt desfășurate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

S-a ajuns la această situație după ce a pornit un scandal între patru localnici care veniseră în vizită la un vecin. Petrecerea s-a încins, iar muzica mult prea tare l-a deranjat pe ginerele gazdei, cu care împarte curtea. Le-a spus celor patru să dea volumul mai încet, dar fără succes. Când au fost amenințați cu poliția cei patru au tăbărât cu lopeți și bâte și au spart geamurile, ușile și ce au mai găsit prin casa bărbatului. Nici socrul acestuia, gazda petrecerii nu a scăpat de furia celor patru.

Ultima oră

Comentariul meu