weekend-ul de 1 mai la sibiu - concert puya în cotton, grătare și activități în aer liber

Weekend-ul acesta se anunță vreme frumoasă, perfectă pentru petreceri sau alte activități în aer liber. Pentru cei care preferă să se relaxeze vizionând un film bun, CineGold pune la dispoziție o serie de filme pentru toate categoriile de vârstă.

Târgul de țară din muzeul în aer liber din Sibiu, concurs de trail running pe cărările păstorilor din Rășinari și petreceri la iarbă verde de 1 mai sunt doar câteva dintre opțiunile pe care sibienii le au în acest sfârșit de săptămână. Cluburile au pregătit și ele surprize pentru cei care vor să se distreze, în Cotton renumitul rapper român Puya va face atmosferă.

Sibienii sunt invitați să participe la concursul de alergat pe cărările păstorilor sibieni, la poalele Munților Cindrel, în Rășinari. „UrmePePlay” va avea loc sâmbătă, în 30 aprilie, între orele 10:00-18:00. În cadrul concursului se vor desfășura trei curse: semimaraton, cros și cursa copiilor. Evenimentul este dedicat tuturor categoriilor de public, atât pentru alergătorii cu experiență, cât și pentru copiii dornici să facă mișcare.weekend-ul de 1 mai la sibiu - concert puya în cotton, grătare și activități în aer liber

Și în acest sfârșit de săptămână, CineGold a pregătit filme perfecte de văzut cu familia sau prietenii. În programul din acest weekend, vor fi difuzate „Vikingul” – în premieră și multe alte filme printre care: „Băieții Răi”, „Iepurele – Găina și Hamsterul Întunericului”, „Roșu Aprins”, „Animale Fantastice: Secretele lui Dumbledore”.weekend-ul de 1 mai la sibiu - concert puya în cotton, grătare și activități în aer liber

Târgul de țară din muzeul în aer liber din Sibiu se desfășoară și în acest weekend. Sâmbătă, iubitorii preparatelor din pește pot să servească păstrăv afumat, icre de crap și știucă, iar duminică, bucătarii vor pregăti storceag de sturion și plachie de crap pentru sibienii care vor merge la Muzeul Astra. Atelierele gastronomice se vor ține până la epuizarea porțiilor.

Tot în cadrul muzeului în aer liber din Sibiu, sâmbătă și duminică de la ora 11:00 va avea loc atelierul de pictură de lemn susținut de creatoarea Benonia Centea și se va pregăti mâncare în stil săsesc.

weekend-ul de 1 mai la sibiu - concert puya în cotton, grătare și activități în aer liber

Tinerii cu chef de distrație sunt invitați vineri, în 29 aprilie, la concertul Puya, în Cotton Pub. Rapper-ul va fi însoțit de artistul Aqila Atak. Și sâmbătă seară se anunță distracție cu DJ  Alex Zara și invitatul special Mihai V. Rezervările pentru vineri se pot face la numărul de telefon 0752 268 866. Prețul biletului de acces este 50 de lei.

„LA FIESTA este un concept bazat pe relații interumane și petreceri, în care se leagă cunoștințe noi și se distrează toți la maxim. Genul de experiență pe care n-o poți uita, plină de surprize. Cei mai de top artiști, artificii, efecte speciale și multe altele”, anunță organizatorii de la Cotton.weekend-ul de 1 mai la sibiu - concert puya în cotton, grătare și activități în aer liber

Copiii sibienilor se pot bucura în acest weekend de un spectacol în premieră pregătit de Teatrul Gong din Sibiu. Spectacolul „Istoria Copilăriei” va avea patru episoade și o sesiune Q&A. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani și poate fi văzut sâmbătă la orele 11:00 și 18:00 și duminică doar de la ora 11:00. Biletele pot fi achiziționate online, la prețul de 12 lei.

„Istoria copilăriei” este un spectacol-coupé ce cuprinde patru povești cu și despre copii din vremuri trecute pentru a pune în evidență evoluția în timp a condiției copilului, precum și dinamica relației copil-adult.weekend-ul de 1 mai la sibiu - concert puya în cotton, grătare și activități în aer liber
Duminică, de 1 Mai se anunță vreme frumoasă la Sibiu, perfectă pentru a ieși cu familia la iarbă verde. Fie că că vorbim despre un grătar sau un mic picnic, vremea pare să fie de partea sibienilor care vor să sărbătorească 1 Mai în Sibiu, sau în împrejurimi.

Ultima oră

Comentariul meu