video sibiul ar putea deveni un pol cultural - bibu: ”trebuie să atragem evenimente mari”

Proiectul care înglobează viitoarea sală polivalentă și stadionul municipal ar trebui să aducă la Sibiu evenimente mari, culturale, care să poată să susțină financiar întreținerea complexului. Mai mult decât atât, astfel de evenimente ar transforma Sibiul într-un pol cultural.

Întreaga zonă a stadionului municipal și a viitoarei săli polivalente, care va fi construită pe locul sălii Transilvania, este de la început gândită pentru a găzdui și evenimente culturale și concerte, pe lângă cele sportive. De acum din faza de proiect a întregii zone, spune Adrian Bibu, se iau în considerare aceste aspecte. Deja marii organizatori de evenimente au venit către Sibiu cu propuneri și și-au exprimat dorința ca aici să fie aduse trupe mari ale muzicii pentru a concerta.

”Noi am putea deveni un foarte important centru în care să atragem evenimente importante. Tot acest proiect ne-a costat zeci de milioane și ne costă și întreținerea lui. Și ca să fie sustenabil trebuie să atragem aici evenimente. Și de aici avem oameni care merg în hoteluri, se dezvoltă industria Horeca. Dar noi trebuie să facem lucrurile astea, nu putem privi doar pentru o echipă de fotbal și una de baschet trebuie să vedem totul unitar”, spune Adrian Bibu.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu