video: bijuterii „electrice” pe patru roți, expuse în piața mare - „frumoase, dar mă gândesc că prețul e pe măsură”

Sibienii sunt invitați în Piața Mare să vadă cele mai bune mașini electrice din România, finaliste în cadrul celei de-a doua ediții a concursului „Best Electric Car în România”. Mașinile sunt expuse în intervalul orar 10:00 și 13:00.

În cadrul evenimentului, cele șapte mașini electrice sunt puse la dispoziția vizitatorilor. Curioșii pot face un scurt drive test să vadă cum se pornește o astfel de mașină și pot pune întrebări echipei organizatorice dacă vor să afle răspunsuri la întrebări tehnice. Oricine se poate urca în mașini pentru a arunca o privire ca să înțeleagă ce înseamnă, în ansamblu, o mașină electrică.

„Să vină cât mai multă lume să vadă și să înțeleagă ce înseamnă filosofia unei mașini electrice, pentru că mașina electrică înseamnă cu totul altceva decât o mașină convenținală. Este un cu totul alt mod de a conduce, de a înțelege cum funcționează o mașină, de a înțelege ce înseamnă autonomie, ce înseamnă încărcarea unei mașini. Lumea să vină să se bucure de mașini frumoase”, spune Florin Micu, CEO Auto Expert Media.

YouTube video

Atât sibienii cât și turiștii au fost receptivi, au pus întrebări, au urcat la volan, le-au pornit și au explorat bordul mașinilor. Unul dintre curioși a fost și Dorel Stanciu, care s-a arătat încântat de expoziție: „Foarte frumoase mașinile. Nu are cum să nu îți placă, dar mă gândesc că și prețul este unul pe măsură”.video: bijuterii „electrice” pe patru roți, expuse în piața mare - „frumoase, dar mă gândesc că prețul e pe măsură”

În acest an, competiția se desfășoară în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor și va acorda, în premieră, premiul „Best Electric City în Romania”, pentru cel mai prietenos oraș cu mașinile electrice, din punct de vedere al infrastructurii de încărcare.

Cele șapte finaliste la „Best Electric Car 2022” sunt: Audi Q4 e-tron/Q4 Sportback e-tron, BMW iX, Ford Mustang Mach-E, Kia EV6, EQS de la Mercedes-EQ, Renault Megane E-Tech Electric, Tesla Model Y. video: bijuterii „electrice” pe patru roți, expuse în piața mare - „frumoase, dar mă gândesc că prețul e pe măsură”

Competiția Best Electric Car se află la cea de-a doua ediție ca un răspuns la schimbările din industria auto, axată acum pe mașinile electrice. Best Electric Car își propune să premieze cele mai bune și relevante modele EV pentru piața din România. Expoziția va avea loc până la ora 13, în Piața Mare.

 

Ultima oră

Comentariul meu