video bibu, deranjat că iohannis a susținut candidații fdgr la alegerile locale - ”putea să iasă la plimbare de două, trei ori...”
foto: arhivă

La alegerile locale din anul 2020, când liberalul Adrian Bibu a candidat pentru funcția de primar al sibiului, acesta a fost pus într-o situație delicată atunci când președintele Klaus Iohannis s-a plimbat în Piața Mare cu Astrid Fodor, candidatul FDGR. Bibu spune însă că președintele a acționat în stilu-i caracteristic.

CITEȘTE: Adrian Bibu, despre relația cu primarul Astrid Fodor – ”Au fost mici conflicte, acum e o relație corectă”

Adrian Bibu a candidat la alegerile locale din 2020 din partea PNL. Președintele Iohannis, deși la Sibiu a făcut parte din FDGR, la președinție s-a lansat din sânul PNL. Din acest punct de vedere, Bibu s-ar fi așteptat ca Iohannis să îl susțină la primăria Sibiului. Ori, cu câteva zile înaintea alegerilor, Iohannis a ieșit la plimbare prin oraș cu Astrid Fodor, candidatul FDGR.

”Probabil a întins o mână, a făcut-o într-un mod specific domniei sale, cu mențiunea că se putea implica mai mult în campanie dacă dorea, putea să iasă de două ori sau de trei ori… Probabil că a contat, probabil că anumite persoane s-au uitat pe linia asta și au zis dacă Iohannis s-a plimbat cu doamna Fodor probabil vrea să spună votați-o pe Fodor. Alții au spus Iohannis e în PNL, nu a spus explicit votați-o pe Fodor….”, a declarat Adrian Bibu la Podcastu lui Pope de pe www.oradesibiu.ro

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu