piedone spune că fostul primar al sectorului 5 l-a denunţat - este suspect într-un dosar de abuz în serviciu

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5 din București, susține că fostul edil șef al sectorului, actualul deputat PSD, Daniel Florea, este cel care a făcut denunțul în urma căruia a fost deschis un dosar penal de abuz în serviciu.

Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a fost reținut vineri dimineață de procurorii DNA pe aeroportul Otopeni. El a fost dus la sediul DNA.

La ieșirea din clădire, Piedone a dezvăluit faptul că are calitatea de suspect deoarece la „preluarea mandatului său, la nici trei luni de zile, nu a pus în aplicare o hotărâre a Consiliului Local.”

În plus, primarul a spus că fostul primar al Sectorului 5, Daniel Florea, este cel care a făcut denunțul în urma căruia a fost deschis dosarul de abuz în serviciu.

„Nu am dat declarație, denunțătorul este fostul primar, se pare că s-a denunțat singur, probabul că a fost deranjat că am scos nereguli… Nu sunt singurele denunțuri… Într-o furie, citez: mi s-a luat costița din fasole”, a precizat Cristian Popescu Piedone.

Numele primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, apare într-un dosar de abuz în serviciu. Ancheta vizează posibile nereguli legate de un contract cu societatea de salubrizare.

Ultima oră

Comentariul meu