ludovic orban la sibiu - ”voi candida la președinție. nu îmi permit să mai susțin pe altcineva”

Ludovic Orban a venit la Sibiu unde a lansat filiala județeană a partidului său, Forța Dreptei. Nu a pierdut ocazia de a-l ataca încă o dată pe Klaus Iohannis, dar și de a-și cere scuze românilor pentru că l-a susținut pe acesta în campania electorală. A făcut însă și un anunț în premieră, care îi vizează tot pe români.

Ludovic Orban a anunțat la Sibiu că va candida pentru funcția de președinte al României. ”Cu siguranță candidez. Dacă mă uit pe scena politică e o intenție de bun simț. După ce te-ai fript cu ciorbă sufli și în iaurt. Mi-ar fi foarte greu să mai iau decizia de a sprijini pe altcineva”, a spus Ludovic Orban.

Înainte de asta fostul președinte al PNL a făcut publică cea mai mare dezamăgire a sa: președintele Klaus Iohannis. ”Cea mai mare dezamăgire pe care mi-a provocat-o un om este cea provocată de Klaus Iohannis. Niciodată nu mi-aș fi imaginat că sub masca de neamț și sub masca euroatlantistă se poate ascunde un caracter atât de josnic, o lipsă de onestitate și de empatie față de români. Atât cinism și lipsă de sensibilitate față de România rareori mi-a fost dat să văd.

Eu mă consider responsabil pentru că am susținut un astfel de politician și alături de 65% dintre românii care au fost la vot în 2019 și cei din 2014 sunt dezamăgit și vreau să îndrept răul pe care fără voia mea l-am făcut acestei țări, să susțin un candidat la președinție care ajuns acolo nu a făcut aproape nimic pentru România”, a fost declarația lui Ludovic Orban.

Ultima oră

Comentariul meu