video: noul giratoriu de pe calea cisnădiei a zăpăcit șoferii - poliția va bloca circulația în sens

Noul sens giratoriu de pe Calea Cisnădiei, de la ieșirea din Sibiu în Cartierul Arhitecților, dat în folosință în urmă cu câteva zile, le dă mari bătăi de cap șoferilor. Mulți dintre ei nu știu cum să circule acolo, iar lipsa indicatoarelor contribuie la nelămuririle lor. Polițiștii spun că vor bloca circulația în giratoriu până când constructorul va finaliza lucrarea, iar sensul va fi semnalizat corespunzător.

video: noul giratoriu de pe calea cisnădiei a zăpăcit șoferii - poliția va bloca circulația în sens

Sensul giratoriu din Cartierul Arhitecților, de pe Calea Cisnădiei, din zona străzii Liviu Ciulei, a fost finalizat… și nu prea. Cu toate acestea, el a fost dat în folosință, chit că nu era marcat corespunzător. Din acest motiv, mulți șoferi care au trecut pe acolo au circulat haotic și unii dintre ei aproape că s-au tamponat. Potrivit unor imagini publicate pe rețelele de socializare, mai mulți conducători auto au fost surprinși când tăiau sensul giratoriu, în linie dreaptă, de parcă el nu ar fi existat acolo.

YouTube video

Joi dimineața, un echipaj al Poliției Rutiere s-a deplasat la fața locului pentru a dirija traficul. Oamenii legii spun că, din cauza ploii, constructorul nu a reușit să finalizeze lucrarea și să monteze toate semnele de circulație. În zonă există un singur semn care marchează „cedează trecerea” și niciunul care să indice că urmează un sens giratoriu.

Din cauza haosului creat în trafic, polițiștii au luat decizia de a bloca sensul giratoriu până la finalizarea completă a semnalizărilor rutiere. Deocamdată, aceștia dirijează traficul până la blocare efectivă. Până atunci, constructorul este obligat să finalizeze lucrarea.

Sursa video: Alex Popescu/Instagram

Ultima oră

Comentariul meu