sibienii continuă să-l ajute pe victor, băiețelul cu sma - târg caritabil la sala transilvania în fiecare sâmbătă

Victor Dinescu, băiețelul în vârstă de numai 11 luni din Sibiu, are nevoie în continuare ca oamenii de bine să fie alături de el. Micuțul este din ce în ce mai aproape de suma enormă de 2,1 milioane de euro, bani ce vor fi folosiți pentru tratamentele atât de necesare în lupta cu o boală cruntă. În fiecare sâmbătă, pentru el, se organizează un târg caritabil la Sala Transilvania din Sibiu.

Sala Transilvania din Sibiu va găzdui, în următoare perioadă, în fiecare sâmbătă, un târg caritabil pentru Victor Dinescu, băiețelul care a fost diagnosticat recent cu SMA (amiotrofie musculară spinală), o boală genetică rară care atacă celulele nervoase responsabile de mișcările voluntare.

Tratamentul pentru această afecțiune este unul dintre cele mai costisitoare din lume, ridicându-se la un cuantum de 2,1 milioane de euro, la care se adaugă terapii zilnice (fizioterapie, vojta, hidroterapie, logopedie, terapie ocupațională), plus scaune speciale de poziționare, verticalizator, premergător, orteze și vizite medicale în alte țări.

VEZI AICI POVESTEA LUI VICTOR

Pentru ca toți acești bani să fie adunați într-un timp cât mai scurt, oamenii de bine din Sibiu, dar și din alte județe, au sărit în ajutorul lui. Aceștia au scos la vânzare diferite produse, au organizat tombole și au pus la „bătaie” chiar și locuri de cazare în zone turistice, iar sumele strânse le-au donat în conturile părinților băiețelului.

Iar oamenii continuă, zi de zi, să facă ceva pentru băiat. Adrian Bibu, Mariana Hanc și Alin Secetă au făcut posibilă desfășurarea unui eveniment, în fiecare sâmbătă, la Sala Transilvania, unde se va organiza un târg caritabil. Oamenii pot dona haine, jucării, cărți, articole pentru casă și chiar și prăjituri, iar vizitatorii le pot cumpăra, banii fiind dăruiți lui Victor.

Recent, mama lui Victor, a publicat și un mesaj emoționant, adresat micuțului ei. „Astăzi îți scriu ție, puiului de om care ai ales să îți fiu mama și care ai știut că voi muta munții pentru tine, că mă voi lupta cu morile de vânt pentru ca ție să nu îți lipsească nimic. Voi trece prin foc să te protejez, voi depăși toate obstacolele pentru ca tu să fii fericit și mă voi reinventa de fiecare dată când inima ta mi-o va cere. Pentru că tu însemni tot! Te iubesc infinit!”, a scris Adelina Dinescu, mama lui Victor, pe Facebook.

Pe lângă evenimentul de la Sala Transilvania din Sibiu, la Casa de Cultură din Cisnădie se va organiza și un concert caritabil. DETALII AICI. 

Donații se pot face și în următoarele conturi:

Titular: ADELINA DINESCU

IBAN: RO80RZBR0000060021411897

Valuta: Lei

Nume banca: Raiffeisen Bank

Cod Swift banca: RZBRROBU

Titular: IOAN DINESCU

IBAN: RO82RZBR0000060017856132

Valuta: Lei

Nume banca: Raiffeisen Bank

Cod Swift banca: RZBRROBU

Ultima oră

Comentariul meu