propunere inedită la ședința de consiliu local - ghișe: ”banii rămași de la agendele educațională și pentru tineret să se redistribuie pe cea sportivă”

Comisiile de evaluare au finalizat împărțirea finanțărilor pentru proiectele depuse pe agendele municipiului. USR propune ca banii rămași în urma acestui proces să fie redistribuiți pentru o parte din proiectele eligibile, dar rămase fără finanțare pe agenda sportivă.

Consilierul local Ionuț Ghișe, de la USR, este cel care a făcut această propunere. ”Am propus în ședința trecută ca suma rămasă nealocată pe agenda educațională să fie redirecționată către agenda sport de anul acesta. Propunem și acum ca sumele rămase de la agendele pentru tineret și cea pentru structurile sportive de drept public să fie alocate tot către sport. Ar fi în total 329.000 de lei care ar putea asigura o mică parte din finanțarea celor 35 de proiecte fără finanțare deși au obținut punctajul eligibil”, a fost propunerea consilierului local.

Secretarul Primăriei Sibiu a explicat că acești bani nu se pot reîmpărți printr-o rectificare bugetară, ci doar prin organizarea unei noi sesiuni de depunere de proiecte.

Ultima oră

Comentariul meu