marius gîrdea rămâne directorul aeroportului din sibiu
Sursa: Facebook

Marius Ioan Gîrdea a obținut cel mai mare punctaj la concursul de selecție pentru postul de director general al Aeroportului Internațional Sibiu. Acesta se află la cel de-al treilea mandat.

Marius Gîrdea a confirmat, pentru Ora de Sibiu, că va rămâne la conducerea aeroportului sibian și în următorii patru ani. Acesta a luat cel mai mare punctaj la concursul pentru postul de director general.

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul aeroportului, Marius Gîrdea a obținut un punctaj de 93,93 puncte din totalul maxim de 100 de puncte la proba de interviu susținută în data de 27 aprilie. Celălalt candidat a obținut un punctaj de 74,36 de puncte.

marius gîrdea rămâne directorul aeroportului din sibiu

În cazul directorului economic, cei doi candidați care au fost selectați la concurs s-au „bătut” la virgulă. 

„Începând cu data de 1 mai 2022, conducerea executivă a Aeroportului Internațional Sibiu în ceea ce privește posturile de Director General și Director Economic va fi asigurată pe perioada mandatului 2022 – 2025 de către Marius Ioan Gîrdea, în calitate de Director general, respectiv Tania – Nicoleta Herban, în calitate de Director Economic. În cadrul interviului de selecție, Marius Ioan Gîrdea a obținut un punctaj de 93,93 puncte dintr-un total maxim de 100 puncte, respectiv doamna Tania – Nicoleta Herban, un punctaj de 89,97 puncte dintr-un total maxim de 100 puncte”, a transmis Alexandra Păcurar, purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internațional Sibiu.

Marius Gîrdea ocupă postul de director general al aeroportului din februarie 2014.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu