mama copilului care s-a înecat în cibin la tălmaciu - „mi-a murit băiatul”
foto: ISU Sibiu / Facebook

Un copil de nici trei anișori a murit, miercuri, după ce s-a înecat în râul Cibin. Micuțul a dispărut de acasă din Tălmaciu și a ajuns chiar în zona stației de epurare a apei din localitate. Nenorocirea s-a petrecut odată cu lăsarea serii, iar părinții l-au găsit abia după câteva ore. În ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viața, băiețelul a decedat. Acum, întreaga familie este în doliu, iar toți cei apropiați transmit condoleanțe părinților.

Copilul, în vârstă de 2 ani și 9 luni, a dispărut de acasă miercuri, în jurul orei 18:50. Părinții lui au sesizat poliția o oră mai târziu, când și-au dat seama că nu îl pot găsi. Abia câteva ore mai târziu, trupul micuțului a fost găsit în albia râului Cibin, în zona stației de epurare a apei, la aproximativ trei kilometri depărtare de casă. Echipajele medicale sosite la fața locului au început manevrele de resuscitare, acestea fiind continuate și la spitalul Luther din Sibiu. Cu toate acestea, eforturile au fost în zadar. Viața micuțului nu a putut fi salvată.

Rudele și cei apropiați sunt în stare de șoc în urma celor întâmplate și transmit mesaje de condoleanțe de pe Facebook. Iuliana, mama băiețelului decedat, a postat și ea un mesaj pe rețelele de socializare: „Mi-a murit băiatul”, a scris aceasta.

„În aceste clipe de adânca tristețe este foarte greu să găsești cuvintele, pentru că nimic nu-ți mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea unui copil. Sincere condoleanțe draga mea Iuliana şi multă putere de a depăși aceste momente atât de dureroase. Drum lin catre îngeri îngeraș nevinovat”, „Sincere condoleanțe. Dumnezeu să vă dea putere să treceți peste această încercare grea… Drum lin, îngeraș”, „Condoleanțe, Iuli! Putere multă, multă și fie ca bunul Dumnezeu să își îndrepte privirea către voi pentru a vă ajuta să treceți peste durerea asta groaznică. Sunt cu gândul la voi, draga mea colegă!, „Sincere condoleanțe, Iuliana. Nu îmi vine sa cred. Dumnezeu să vă dea putere să puteți trece peste această încercare grea”, „Nu îmi vine să cred, Iuliana. Așteptam să ne întâlnim în toamnă la grădiniță… Condoleanțe! Nimic nu poate alina asemenea durere. Dumnezeu să vă întărească! Drum lin spre cer, îngerașule”, sunt câteva dintre mesajele publicate pe Facebook.

Ultima oră

Comentariul meu