Cel mai nou centru de înfrumusețare din Sibiu – LCN Beauty Center & School oferă premii clienților la marea deschidere

 „Vreau sa îmbătrânesc fără riduri. Vreau să fiu loială față de imaginea pe care mi-am creat-o”, sunt cuvintele spuse de Marilyn Monroe, considerată a fi una dintre cele mai frumoase femei din toate timpurile. Dacă în anii ’60, frumusețea fără bătrânețe era un vis greu de atins de majoritatea femeilor, acum, în zilele noastre, tehnologiile sunt mult mai avansate, astfel că frumusețea poate fi întreținută și pusă în valoare extrem de ușor. Indiferent de vârstă, doamnele, domnișoarele și chiar și domnii din Sibiu au nevoie să aibă grijă de ei, iar locul perfect unde o pot face este LCN Beauty Center & School de pe Calea Dumbrăvii. Răsfățul începe încă de când clienții pășesc pragul celui mai nou salon de înfrumusețare din oraș. Serviciile de cosmetică și întreținere corporală sunt onorate cu ajutorul echipamentelor profesionale, iar tratamentele pot fi duse din salon chiar și acasă. În plus, la noua clinică au loc și cursuri de perfecționare pentru persoanele interesate.

Răsfăț la cel mai nou centru de înfrumusețare din Sibiu

LCN Cosmetics, un brand cu vechime în Germania, ajunge și în România la Sibiu. Cea mai nouă clinică de înfrumusețare din oraș se va deschide la finalul lunii, în data de 30 aprilie, pe Calea Dumbrăvii, nr. 80A, etajul 2. De acum, acesta este locul unde sibiencele și, de ce nu, chiar și sibienii, pot veni să se răsfețe cu ajutorul celor mai noi și inovatoare tehnici și tratamente menite să redea strălucirea meritată. Dispozitivele pentru tratamentele faciale și corporale sunt profesionale, specifice clinicilor și saloanelor care activează în acest domeniu.

„Oferim proceduri realizate cu dispozitive pentru microdermabraziune (hidrodermabraziune), procedura de Plasma Pen, Soft Plasma pentru reîntinerire facială, procedura de Needling și procedura de Even Skin Glow – metoda eficientă anti-ageing cu efect maxim de strălucire după un singur tratament. Pentru partea de îngrijire corporală, avem aparatul de criolipoliză cu 4 manipuli Cryomed Shape & Sculpt și aparatul de epilare definitivă cu IPL LCN Pro – Silk Skin”, spune Adina Paskuly, managerul LCN Beauty Center & School Sibiu.

La centrul de pe Calea Dumbrăvii clienții pot opta pentru tratamente de curățare, tratamente antiacneice, pensat, epilare definitivă, masaj facial de relaxare, presoterapie, electrostimulare și chiar și saună. Toate acestea și multe altele pot fi încercate începând cu 30 aprilie. Pe site-ul web www.lcn-romania.ro puteți vedea întreaga gramă de produse și servicii de înfrumusețare.

Surprize în ziua deschiderii – Clienții pot câștiga tratamente gratis!

În ziua deschiderii, zece clienți norocoși vor câștiga premii de neratat. Se va organiza o tombolă cu premii ce vor cuprinde diverse tratamente faciale, corporale, produse cosmetice și marele premiu un aparat pentru microdermabraziune de utilizat acasă – Microderm Skin Expert.

Clienții vor putea primi și gift carduri cu reduceri la serviciile de îngrijire facială și corporală atât pentru o ședință de tratament cât și pentru abonamente cu mai multe ședințe. Echipa LCN din Sibiu vă așteaptă în 30 aprilie începând cu ora 17:00 pe Calea Dumbrăvii!

Cursuri de formare și perfecționare

LCN Beauty Center & School oferă, pe lângă serviciile de înfrumusețare, și cursuri de specializare și perfecționare – de la permanent make-up, microneedling, la cursuri de plasma pen, even skin glow și rub-in brows.

Mai multe detalii și imagini, dar și păreri de la clienții LCN găsiți pe pagina de Facebook LCN Beauty Center & School, pe Instagram @lcn_beautycenterschool_ro și pe site-ul web https://lcn-romania.ro/.

Ultima oră

Comentariul meu