cauți un loc de muncă? participă la cafeneaua cu joburi!

Știm că uneori, o primă interacțiune cu angajatorul, indiferent că suntem pentru prima dată în căutarea unui loc de muncă sau pentru a 10-a oară, poate crea emoții de frică și griji. Cu siguranță ne-am pus întrebări de tipul “Oare voi face o primă impresie bună? Oare cum va fi interviul? Ce voi face dacă voi fi prea emoționat/ă?”. Dar știi că se poate și ALTFEL?

cauți un loc de muncă? participă la cafeneaua cu joburi!

Cum ar fi ca un eveniment să-ți creeze oportunitatea de a întâlni angajatori într-un mod fără stres sau emoții?

Cât de simplu ar fi să ajungi la Cafeneaua cu Joburi, să faci contact cu echipa de consultanță care este prezentă pentru a te ajuta pe tine în procesul de recrutare, să vezi diverse oferte de angajare, să discuți cu angajatorii într-un mediu relaxant, toate acestea în timp ce tu savurezi o cafea fierbinte sau un ceai gustos din partea casei? Cafeneaua cu Joburi din Sibiu dorește să îți pună la dispoziție contextul relaxant pentru ca tu să uiți de emoțiile primului interviu. Conceptul de cafenea trezește pentru fiecare dintre noi o imagine ideală a idei de #nostress în care combinăm utilul cu plăcutul.

Pentru că ne dorim să ai o experiență cât mai plăcută și avantajoasă, Cafeneaua cu Joburi Sibiu îți pune la dispoziție o echipă de experți în recrutare care să te ajute să identifici job-urile pe gustul tău, un mediu relaxant în care să-ți porți discuțiile, consultanță în redactarea CV-ului și multiplicarea lui și cafea/ceai din partea noastră!

Eși pregătit să dai startul carierei tale de succes? Ne vedem pe 3 mai, la Cafeneaua cu Joburi Sibiu, în incinta MyContinental, între orele 10:00-17:00, să descoperi ce oportunități de angajare ți-am pregătit! Vizualizează companiile participante prin link-ul de mai jos!

https://fb.me/e/1xWHy3I3a 

Evenimentul este organizat de Asociația Oameni Valoroși pentru Companii de Succes în parteneriat cu ECIM – Compania de Recrutare.

Ultima oră

Comentariul meu