șoferul care aproape a spulberat o fetiță pe trecere în cisnădie, ars la buzunare - a rămas și fără permis

O adevărată tragedie ar fi putut avea loc în Săptămâna Mare în Cisnădie din cauza unui șofer care a gonit cu viteză pe șosele. Acesta aproape că a spulberat o fetiță aflată pe trecerea de pietoni de pe strada Grigore Ionescu din oraș. După ce imaginile cu evenimentul au fost făcute publice de Ora de Sibiu, polițiștii sibieni s-au autosesizat și l-au prins pe vitezoman. Acesta a fost amendat usturător și a rămas și fără carnet.

Lunea trecută, în jurul orei 11:40, o fetiță aproape că a fost călcată de o mașină pe o trecere de pietoni din Cisnădie. Un individ aflat la volanul unui autoturism marca Mercedes înmatriculat în județul Sibiu nu a acordat prioritate de trecere pietonilor, deși restul șoferilor erau opriți la zebră.

În urma apariției imaginilor pe Ora de Sibiu, polițiștii sibieni s-au autosesizat și au reușit să-l identifice în scurt timp pe vitezoman.

„La data de 21 aprilie, ca urmare a apariției în presa on-line a articolului <<La un pas de tragedie – O fetiță aproape că a fost spulberată pe trecere în Cisnădie>>, în care sunt prezentate imagini ce surprind un conducător auto care nu acordă prioritate unui pieton, punând în pericol siguranța participanților la trafic, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie s-au sesizat din oficiu și au demarat de îndată verificări în vederea identificării conducătorului în cauză și a martorilor, pentru aplicarea măsurilor legale în consecință. Astfel, în seara zilei de 21 aprilie a.c., șoferul surprins în imagini a fost identificat”, a transmis Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu pentru Ora de Sibiu.

Vitezomanul are 22 de ani și este din Cisnădie. El a fost invitat la sediul secției de poliție din orașul de domiciliu, unde a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.160 de lei precum și cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 60 de zile.

Ultima oră

Comentariul meu