puya concertează la sibiu - petrecere de top la cotton pub

Puya, unul dintre cei mai vechi rapperi din industria muzicală din România, concertează la Sibiu în Cotton PUB. Sibienii pot asculta hiturile artistului vineri seara.

Puya, artist cu o carieră de 25 de ani în industria hip-hop, concertează în weekend la Sibiu. Sibienii îl pot vedea vineri la Cotton PUB. Artistul vine însoțit de Aqila Atak.

puya concertează la sibiu - petrecere de top la cotton pub

„LA FIESTA este un concept bazat pe relații interumane și petreceri, în care se leagă cunoștințe noi și se distrează toți la maxim. Genul de experiență pe care n-o poți uita, plină de surprize. Cei mai de top artiști, artificii, efecte speciale și multe altele”, anunță organizatorii de la Cotton despre evenimentele care urmează.

Cipi Hampu, DJ-ul consacrat de la Cotton, va mixa și el vineri noapte, iar petrecăreții sunt așteptați să se distreze până în zorii zilei pe cele mai tari ritmuri.

Rezervările se pot face la numărul de telefon 0752 268 866. Prețul biletului de acces este 50 de lei.

Înainte de petrecerea de vineri, studenții își fac „încălzirea” joi seară tot în Cotton. Toată lumea intră gratuit, iar prețurile băuturilor sunt promoționale. În plus, fetele au parte de shot-uri gratis.

Ultima oră

Comentariul meu