criminalul din țiglari a fost arestat preventiv - și-a omorât prietenul de pahar înainte de paști
Locuința în care s-a petrecut crima

Bărbatul în vârstă de 61 de ani, care și-a omorât prietenul de pahar înainte de Paști și a stat cu cadavrul în casă timp de trei zile, a fost arestat preventiv. Individul va rămâne în spatele gratiilor în următoarele treizeci de zile, până când se vor lua noi măsuri.

O crimă teribilă a avut loc, chiar înainte de Paști, în cartierul Țiglari din municipiul Sibiu. Un bărbat în vârstă de 53 de ani a fost înjunghiat mortal în zona gâtului cu mai multe lovituri de cuțit. Scandalul ar fi pornit pe fondul consumului de alcool. În fața anchetatorilor, criminalul a declarat că victima s-a năpustit asupra lui și l-a împins, motiv pentru care el a luat un cuțit de pe masă și i-a luat viața. Timp de trei zile, cadavrul a rămas în casa de pe strada Oslo, iar atacatorul s-a refugiat în garajul din curtea imobilului. El a fost cel care a sunat la poliție în data de 25 aprilie și le-a povestit totul oamenilor legii.

În cursul zilei de marți, C.N. a fost audiat de procurori, iar aceștia au propus să fie arestat preventiv. Tribunalul Sibiu a aprobat cererea Parchetului.

„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu și în consecință: (…) dispune arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 26.04.2022 până la data de 25.05.2022, inclusiv, a inculpatului C.N., cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. (…) Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la pronunțare”, se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Ultima oră

Comentariul meu