Concert caritabil pentru Victor Dinescu, băiețelul din Sibiu care suferă de o boală rară - „Avem nevoie de 2,1 milioane de euro”
foto: arhivă personală familia Dinescu

În 11 mai, va avea loc concertul caritabil pentru Victor Dinescu, băiețelul care suferă de SMA (amiotrofie musculară spinală),o boală genetică rară (DETALII AICI).  

Artistul Radu Nechifor și Trupa DreamCatchers sunt cei care vor cânta în cadrul evenimentului, începând cu ora 19. Cu banii strânși în urma concertului, Victor va fi mai aproape de a primi tratamentul pentru această afecțiune.

„Până acum s-a strâns suma de 70.000 de euro și avem nevoie de 2,1 milioane de euro. Casa de Cultură din Cisnădie oferă locația și toți angajații pentru a încasa banii și a vinde biletele”, spune organizatorul evenimentului, Ana Ionică.Concert caritabil pentru Victor Dinescu, băiețelul din Sibiu care suferă de o boală rară - „Avem nevoie de 2,1 milioane de euro”

Victor suferă de SMA, o boală genetică rară care atacă celulele nervoase responsabile de mișcările voluntare. Astfel, pe măsura ce neuronii sunt distruși, copilul își pierde abilitatea de a face mișcări simple pe care orice copil de vârsta lui le poate face ușor.

CITIȚI ȘI: Victor Dinescu luptă pentru viață – Tratamentul micuțului sibian costă două milioane de euro

Biletele se pot achiziționa de luni până vineri de la Casa de Cultură din Cisnădie, de la ora 8 la 20 seara sau înaintea concertului. Prețul biletului este de 35 de lei. Suma strânsă din vânzarea biletelor va fi donată integral lui Victor.

Ultima oră

Comentariul meu