accidentul de marți de pe semaforului - tânărul a fost lovit pe trecere de mașina care i-a dat inițial prioritate
FOTO: arhivă

Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost lovit, marți seara, de o mașină pe strada Semaforului din municipiul Sibiu. Imediat după impact, acesta a fost transportat la spital, acuzând dureri abdominale. Se pare că acesta a fost accidentat chiar de mașina care, inițial, îi acordase prioritate.

Polițiștii ajunși la fața locului au început cercetările pentru a stabili cum anume s-a produs accidentul. Se pare că tânărul de 17 ani s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni. Acesta a trecut mai întâi de prima bandă, loc unde un șofer de 48 de ani i-a acordat prioritate. Când a vrut să traverseze și cealaltă bandă de mers, un conducător auto a trecut cu viteză fără să aibă intenția de a opri la zebră. În acel moment, tânărul de 17 ani s-a speriat și a vrut să se întoarcă, doar că șoferul care tocmai ce îi dăduse prioritate s-a pus în mișcare și astfel l-a acroșat.

Conducătorul auto de pe banda a doua a străzii a plecat imediat de la fața locului. Sursele Ora de Sibiu spun că oamenii legii au reținut faptul că acesta a părăsit locul accidentului. Fiindcă el ar fi generat accidentul rutier, ar fi trebuit să rămână pe loc.

În prezent, tânărul este internat la Spitalul de Pediatrie și se află sub observația medicilor.

Ultima oră

Comentariul meu