video: individ surprins când se masturba în parcul sub arini - „a venit spre mine”

Două tinere au profitat, marți, de ziua călduroasă și au plecat la o plimbare prin parcul Sub Arini din Sibiu. Doar că, plimbarea lor liniștită a luat sfârșit rapid căci, lângă un copac, au observat un individ care își satisfăcea nevoile sexuale în public. Omul se uita la ele și, la un moment dat, s-a apropiat. De frică, fetele au aruncat cu un băț spre el în speranța că îl vor pune pe fugă. 

Un individ a fost filmat, marți, în timp ce se masturba în văzut lumii în parcul Sub Arini. Acesta și-a lăsat pantalonii în vine, s-a poziționat lângă un copac și, fără rușine, și-a satisfăcut nevoile privindu-i pe oamenii care erau în jur. Fetele l-au „interesat” în mod special.

Totul s-a petrecut marți, în jurul orei 16:00, în apropiere de cartierul Valea Aurie. Două tinere se plimbau prin parc, în zona de pădure, când deodată l-au observat pe individ. Acesta a început să le dea târcoale. „Eram în parc împreună cu o prietenă. Vreo zece minute a dat târcoale înainte să vină după noi. Și apoi l-am văzut. A trebuit să arunc cu un băț după el fiindcă a venit spre mine. Nu voia să plece și să ne lase în pace. S-a urcat apoi pe o bicicletă roșie și a plecat. Credeam că am scăpat de el, dar după câteva minute s-a reîntors și și-a dat jos pantalonii în fața noastră”, a spus una dintre fete. 

video: individ surprins când se masturba în parcul sub arini - „a venit spre mine”

Atunci când a reapărut, tinerele și-au făcut curaj și l-au întrebat de ce se masturbează în public, moment în care onanistul le-a răspuns „nu am fete”. Cu o seninătate ieșită din comun, omul a continuat să se autosatisfacă. Fetele i-au spus că vor sesiza și poliția, iar filmările cu scenele dezgustătoare în care el este protagonistul vor fi văzute de oamenii legii.

https://vimeo.com/703286618

Cazul acestui individ care s-a masturbat, ziua în amiaza mare, în parc, nu este unul singular. Din păcate, aceștia parcă se înmulțesc. În anii trecuți, o mulțime de femei au acuzat că sunt fie urmărite, fie dau nas în nas cu tot felul de indivizi în parc. Tânăra care a trimis marți filmările către Ora de Sibiu a declarat că, recent, a văzut chiar și o persoană în vârstă când se masturba, tot în parcul Sub Arini. 

Astfel de apucături se pedepsesc conform legii. Gesturile obscene ale tânărului, care nu pare să aibă mai mult de 35 de ani, reprezintă o infracțiune. Acesta ar putea fi sancționat cu amendă de la 200 la 1.000 de lei pentru „săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene de natură să provoace indignarea cetățenilor ori să lezeze demnitatea și onoarea acestora”.

Ultima oră

Comentariul meu