un bărbat s-a dus beat cu mașina la poliție ca să anunțe că a fost bătut în șeica mică
foto: arhivă

Un bărbat din Șeica Mare s-a ales cu un dosar penal după ce s-a dus la poliție pentru a anunța că a fost implicat într-o bătaie. Pentru a ajunge la secție, omul s-a urcat la volan și a condus mașina băut.

„La data de 24 aprilie a.c., în jurul orei 03:20, un localnic din Șeica Mare s-a deplasat cu autoturismul la sediul Postului de Poliție Șeica Mică, pentru a sesiza faptul că a fost victima unei infracțiuni comise cu violență”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Bărbatul, un localnic în vârstă de 26 de ani, le-a relatat polițiștilor faptul că în timp ce se afla în imobilul unor cunoștințe din Șeica Mică, între el și alți doi bărbați a izbucnit un conflict spontan pe fondul consumului de alcool, agresându-se reciproc. După bătaie, omul, deși era beat, s-a urcat la volan și a condus mașina până la postul de poliție pentru a sesiza cele întâmplate. Acolo, el a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul o valoare de 0,54 alcool pur în aer expirat.

Polițiștii au întocmit actele premergătoare desfășurării de cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism sub influența alcoolului. În continuare, sunt efectuate cercetări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs conflictul, urmând a fi dispuse măsuri legale în consecință.

Ultima oră

Comentariul meu