șoferul care și-a băgat prietenul în mormânt a fost arestat - a condus beat și fără permis la buia

Un accident înfiorător a avut loc, sâmbătă, între localitățile Buia și Mihăileni. Un bărbat de 27 de ani, care s-a urcat beat la volanul unui autoturism, neavând permis de conducere, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat pe carosabil. În urma evenimentului rutier, un tânăr de 17 ani, pasager în mașină, a murit pe loc în ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viața. În ceea ce-l privește pe bărbatul de la volan care a produs accidentul, acesta a fost arestat preventiv.

Un accident rutier deosebit de grav s-a produs sâmbătă, 23 aprilie, pe DJ 41A, între localitățile Buia și Mihăileni. Conducătorul auto, un bărbat de 27 de ani, din Buia, s-a urcat la volanul autoturismului fără a deține permis de conducere și având o alcoolemie de 1,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. În mașină cu el se mai aflau trei persoane. Două dintre ele au scăpat cu viață, însă Antonio, un tânăr de numai 17 ani, a murit la scurt timp de la producerea accidentului, el fiind proiectat în afara mașinii prin parbriz.

CITEȘTE ȘI: Ultimele mesaje pentru Antonio, tânărul mort în accident de ziua lui la Buia 

A doua zi după producerea accidentului, bărbatul care s-a urcat beat și fără permis la volan a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de arestare preventivă, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Mediaș luând măsura arestului preventiv pe o perioadă de 30 zile.

Ultima oră

Comentariul meu